Ακόμη ένας Διαγωνισμός που κληρώνει το αγαπημένο σας Nokia Lumia 800 ! Γίνε εσύ ο επόμενος τυχερός που θα το κερδίσει


nokia-lumia-800-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800, το κινητό που έγινε ανάρπαστο, με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Έχει γίνει μανία και οι διαγωνισμοί που το κληρώνουν έχουν πυκνώσει, μη χάνεις την ευκαιρία και πάρε μέρος για να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει αυτό το smartphone.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Xblog
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το κινητό Nokia Lumia 800 με Windows Phone του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

 Όροι συμμετοχής

nokia-lumia-800-competition-newsfeast

Nokia Lumia 800 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργικό: Windows Phone 7.5 Mango, Επεξεργαστής: Qualcomm 1.4GHz, RAM: 512MB, Αποθηκευτικός χώρος: 16GB, Οθόνη: 3.7 ιντσών 800 x 480 pixels, AMOLED Clear Black, Κάμερα: 8MP Carl Zeiss, LED φλας, Εγγραφή βίντεο: HD 1280 x 720p 30fps, 3G/HSPA, Wi-Fi, GPS, microUSB, microSIM, Μπαταρία: 1450 mAh, Βάρος: 142 gr.

Δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia Lumia 800 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango (εδώ).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Kicks Concept

Στο Kicks Concept θα βασίζεται το νέο crossover της Nissan

Στην παραγωγή πρόκειται να περάσει μέσα στο 2016 το νέο crossover της Nissan, το οποίο θα βασίζεται στο Kicks Concept που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο και θα φέρει το όνομα Kicks όπως και το πρωτότυπο. Το νέο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας θα κατασκευάζεται στο βιομηχανικό συγκρότημα της Nissan, στο Ρίο […]

Διαγωνισμός Πάρε μέρος και Κέρδισε ένα ηχείο Angry Birds Red Bird

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ηχείο Angry Birds Red Bird για να ακούς δυνατά μουσική από το iPod,  το iPad, το smartphone, το tablet σου ή όποια άλλη συσκευή έχεις που υποστηρίζει υποδοχή για 3.5mm jack. Διοργάνωση διαγωνισμού: 123win! Inc. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):