Διαγωνισμός με Δώρο ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Πόλη του Φωτός, το μαγευτικό Παρίσι !

Διαγωνισμός με Δώρο ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Πόλη του Φωτός, το μαγευτικό Παρίσι !

paris-travel-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ταξίδι για 2 (δύο) άτομα στη Πόλη του Φωτός, το μαγευτικό Παρίσι και περάστε ένα μαγικό Σαββατοκύριακο εσείς και άλλο ένα άτομο σε πολυτελές ξενοδοχείο. Περιλαμβάνονται 2 αεροπορικά εισιτήρια  Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Travelstyle Magazine
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 25 Μαρτίου 2012


loading...

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ταξίδι του διαγωνισμού πρέπει να απαντήστε στην ερώτηση «Το Παρίσι είναι προορισμός για νεόνυμφους;» (Α. Ναι Β. Όχι) και να στείλετε SMS/ TS Κενό, την απάντησή σας, κενό όνοµα, επίθετο και αποστολή στο 54777. Η χρέωση είναι €1,23 (συµπ. ΦΠΑ 23%).

Όροι συμμετοχής

Παρίσι – Αξιοθέατα

Από τα αξιοθέατα που δε μπορούν να λείπουν από τη λίστα σας είναι ο Πύργος του Άιφελ, η Αψίδα του Θριάμβου. η Σακρέ Κερ στη Μονμάρτρη, η Παναγία των Παρισίων, το μνημείο της Βαστίλλης, η Πλατεία Βαντόμ και η Πλας ντε Βοζ, Αν έχετε χρόνο επισκεφτείτε λίγα χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι το πανεπιστήμιο της Σορβόνης, καθώς και το παλάτι των Βερσαλλιών.

Σχετικά με τα μουσεία προτείνουμε, χρόνου επιτρέποντος να επισκεφτείτε το παγκοσμίως γνωστό μουσείο του Λούβρου, το Μουσείο Ορσέ (Musée d’Orsay), το κέντρο Ζορζ Πομπιντού (Georges Pompidou) ή Μπωμπούρ (Beaubourg) ή Εθνικό κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, το Γκραν Παλέ (Grand Palais), το μουσείο του Πάμπλο Πικάσο, το μουσείο Ροντέν, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της πόλης του Παρισιού, το Μουσείο της Όπερας και το Μουσείο Τεχνών και επιτηδευμάτων (Musée des Arts et Metiers).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):