Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το smartphone Xperia Active της Sony Ericsson

xperia-active-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το Xperia™ active της εταιρείας Sony Ericsson, το ανθεκτικό Android smartphone για μια δυναμική ζωή.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Sony Ericsson Greece
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε το Xperia Active επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα   και κατεβάστε την εφαρμογή Wind Travel από το Android market.

 

Wind Travel – Περιγραφή εφαρμογής

Η εφαρμογή Wind Travel είναι ένας δωρεάν πρακτικός ταξιδιωτικός οδηγός για την Ελλάδα που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Sony Ericsson και το Travelstyle για τον διασκεδαστικό κόσμο των Xperia™ Smartphones!

Xperia™ Active – Τεχνικά χαρακτηριστικά

  •  Λειτουργικό: Android 2.3
  • Κάμερα: 5 megapixel
  • Διαστάσεις: 92.0 × 55.0 × 16.5 mm
  • Εσωτερική μνήμη τηλεφώνου: 1 GB
  • RAM512 MB
  • Υποδοχή κάρτας μνήμης: microSD™ (έως 32 GB)
  • Βάρος: 110.8γρ

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

chuck-norris-bridge-slovakia-newsfeast

Ο Τσακ Νόρις γίνεται γέφυρα για να συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία!

Μία πεζογέφυρα, η οποία θα συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία και πρόκειται να κατασκευαστεί το προσεχές διάστημα, ενδέχεται να φέρει το όνομα του περιβόητου Αμερικανού πρωταγωνιστή ταινιών δράσης Τσακ Νόρις, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα που διεξήγαγε μέσω Διαδικτύου το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα. Η υποψηφιότητα του ονόματος του Τσακ Νόρις (Chuck Norris) έως σήμερα έχει συγκεντρώσει […]

auto car news

Στην Ελλάδα το νέο πολυτελές SUV VW Touareg!

Ξεκίνησε να διατίθεται στη χώρα μας το νέο VW Touareg σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Kosmocar. Το νέο πολυτελές SUV, του οποίου η τιμή θα ξεκινάει από τα 83.000 ευρώ, ενσωματώνει σχεδιαστικά στοιχεία που είδαμε και στο νέο Passat, με έντονες γραμμές που το κάνουν να φαίνεται περισσότερο ογκώδες και φαρδύ. Στο εσωτερικό του […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):