Ο Τσακ Νόρις γίνεται γέφυρα για να συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία!

chuck-norris-bridge-slovakia-newsfeast


chuck-norris-bridge-slovakia-newsfeast

Μία πεζογέφυρα, η οποία θα συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία και πρόκειται να κατασκευαστεί το προσεχές διάστημα, ενδέχεται να φέρει το όνομα του περιβόητου Αμερικανού πρωταγωνιστή ταινιών δράσης Τσακ Νόρις, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα που διεξήγαγε μέσω Διαδικτύου το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα.
Η υποψηφιότητα του ονόματος του Τσακ Νόρις (Chuck Norris) έως σήμερα έχει συγκεντρώσει 3.545 ψήφους στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο Facebook το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα (Bratislava).
Eνώ η πρόταση για την ονομασία της σε Γέφυρα Μαρίας-Θηρεσία, της Αυτοκράτειρας της Αυστρίας στον 18ο αιώνα, έχει λάβει μόλις 266.  Η τελική απόφαση για την ονομασία θα ληφθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα, όμως ο κυβερνήτης της περιοχής Πάβολ Φρέσο (Pavol Frešo) δήλωσε πως επιθυμεί τη συγκατάθεση της κοινής γνώμης όσον αφορά την ονομασία της πεζογέφυρας, η οποία θα εγκαινιασθεί το προσεχές καλοκαίρι.
Έτσι αναμένονται νέα ανέκδοτα με τον Τσάκ Νόρις, όπως τα δεκάδες που διακινούνται ήδη στο διαδίκτυο και κάνουν τους χρήστες να κλαίνε από τα γέλια.
Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Greece heavy Snow newsfeast

Μήδεια: Τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη χιονισμένη Ελλάδα

Στα λευκά έχει ντυθεί κυρίως η Βόρεια και κεντρική Ελλάδα εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας «Μήδειας», η οποία αναμένεται να σαρώσει κι άλλες περιφέρειες της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής δεν εντοπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας. Η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε επαγρύπνηση εξαιτίας του χιονιά, ενώ μηχανήματα των δήμων σαρώνουν τις περιοχές με πυκνή χιονόπτωση προκειμένου […]

summer-stampaland-t-shirt-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 μοναδικά t-shirts σε όλα τα χρώματα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) μοναδικά t-shirts σε όλα τα χρώματα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις και υποδεχθείτε το καλοκαίρι με στυλ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Stampaland Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα και αφήστε το σχόλιό σας.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Stampaland και κερδισε δωρο 5 (πέντε) μοναδικά […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):