Διαγωνισμός πάρε μέρος και κέρδισε ένα iPad, έναν καναπέ, αξεσουάρ μπάνιου και απίθανο ταξίδι για δύο άτομα

enjoy-home-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα (1) ipad της Apple με μνήμη 16GB, έναν (1) καναπέ αξίας € 1500 (ευρώ), αξεσουάρ μπάνιου συνολικής αξίας € 1500 (ευρώ) και μία 3ήμερη διαμονή σε spa για 2 άτομα για να χαλαρώσετε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Enjoyhome
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα υπέροχα δώρα του διαγωνισμού αρκεί να κάνετε like στη σελίδα στο facebook.

Όροι συμμετοχής

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

naxos-guides-greek-astir-travel-holidays-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα πλήρες 3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην Νάξο με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό και ποτό!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) πλήρες 3ήμερο ταξίδι για 2 (δύο) άτομα στην Νάξο με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό και ποτό! Διοργάνωση διαγωνισμού: Naxos Guide Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν […]

parking-defenders-application-launch-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την βενζίνη μίας εβδομάδας για τις μετακινήσεις σου από το Parking Defenders

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την βενζίνη 1 (μίας) ολόκληρης εβδομάδας για το αυτοκίνητό σας, για μια εβδομάδα γεμάτη μετακινήσεις με το ιδιωτικό μεταφορικό σας μέσον, χωρίς κόστος! Διοργάνωση διαγωνισμού: Parking defenders Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κατεβάστε την […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):