Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα αναδιπλούμενο στερεοφωνικό ηχείο mp3

ipod-dock-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα αναδιπλούμενο στερεοφωνικό ηχείο mp3 κατάλληλο για όλα τα iPhone, για iPod ή οποιοδήποτε άλλο mp3 Player.
Διοργάνωση διαγωνισμού: E-cashback
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το αναδιπλούμενο στερεοφωνικό ηχείο mp3 κατάλληλο για iPhone και iPod επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

xoom-motorola-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις τη ταμπλέτα Motorola Xoom με οθόνη 10,1″ HD widescreen

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την ταμπλέτα Motorola Xoom με οθόνη 10,1″ HD widescreen με διπύρηνο επεξεργαστή στα 1GB RAM για ταχύτατη λειτουργία σε multitasking καθώς και με Adobe Flash Player για απεριόριστη εμπειρία στο διαδίκτυο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Motorola Hellas Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να […]

Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά για τα χρήματα που παίρνει

Που μένει στον Άγιο Δομίνικο; Πόσα χρήματα παίρνει; Πως είναι η υγιεινή των παικτών. Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά. Με συνέντευξή του στο Down Town, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του Survivor, όπως το που μένει, το μέγεθος της αμοιβής του, αλλά και την υγιεινή των παικτών.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):