Τρομερή κτηνωδία από άντρα των ΜΑΤ στη χτεσινή διαδήλωση στο Σύνταγμα

athens-riots-newsfeast

Υπάρχουν φορές που ο φωτογραφικός φακός μπορεί και αποτυπώνει ανθρώπινα συναισθήματα. Αναρωτιέμαι τι έχει αποτυπώσει εδώ και τι αντιλαμβάνεται ο καθένας βλέποντας έναν αναίσθητο διαδηλωτή να δέχεται βίαια χτυπήματα από έναν άνδρα των ΜΑΤ. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της χτεσινής διαδήλωσης στο Σύνταγμα.

Ο άνδρας των ΜΑΤ είναι ένας από τους αστυνομικούς που έστειλαν προχτές επιστολή στους εκπροσώπους της Τρόικας, προειδοποιώντας τους πως «αρνούνται να βρεθούν απέναντι σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου που διαμαρτύρεται και απαιτεί αλλαγή πορείας».

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα τριήμερο στη Σύρο από το Enjoy Vacations

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) με πρωινό, στο ξενοδοχείο Απολλώνειον Palace στη ΣΥΡΟ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Enjoy Vacations (enjoyvacations.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 30 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σαβ/κο στο Πήλιο από την ΩΜΕΓΑ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Σαββατοκύριακο σε παραλιακό μέρος στο Πήλιο! Οι επόμενοι δέκα θα κερδίσουν από ένα κουτί με όσπρια / ρύζια ΩΜΕΓΑ. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΩΜΕΓΑ  ΑΒΕΕ (omega.com.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 01 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):