Το σκίτσο του ΚΥΡ «στέλνει μήνυμα» στο Νίκο Μανιό για την τραγωδία στην Εθνική Οδό με την Porsche

Ο γνωστός σκιτσογράφος ΚΥΡ δημοσίευσε ένα σκίτσο με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Εθνική Οδό με την τραγωδία από το δυστύχημα με την Πόρσε (Porsche). Μόνο, που αναφέρθηκε στον «ταξικό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο γνωστός σκιτσογράφος ΚΥΡ δημοσίευσε ένα σκίτσο με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Εθνική Οδό με την τραγωδία από το δυστύχημα με την Πόρσε (Porsche). Μόνο, που αναφέρθηκε στον «ταξικό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Δείτε το μήνυμα του ΚΥΡ στο Μανιό

sketch KYR message Manio Niko tragedy highway Porsche

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

crunch-snack-bite-the-rules-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 κιβώτια της γεύσης Crunch της εβδομάδας (γκοφρέτα ή σοκολάτα)

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) κιβώτια της γεύσης Crunch της εβδομάδας (γκοφρέτα ή σοκολάτα), μαντεύοντας σωστά αν είναι κάποια γεύση σοκολάτας Crunch ή είναι η γκοφρέτα Crunch Snack. Διοργάνωση διαγωνισμού: Crunch Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Δευτέρα 09 Απριλίου 2012 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού μαντέψτε […]

athinwn-arena-sakis-rouvas-onirama-newsfeast

Προσφορά για να Κερδίσεις φιάλη ποτού για 6 άτομα στο Αθηνών Αρένα και να ακούσεις Live τον Σάκη Ρουβά, τους Onirama και την Φουρέιρα!

Προσφορά: Κέρδισε 1 (μία) απλή φιάλη ποτού, για 1 (μία) παρέα 6 (έξι) ατόμων στο Αθηνών Αρένα, με 10€ (ευρώ), για το γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό live show του Σάκη Ρουβά με τους Φουρέιρα και Onirama! Αξία δώρου 145€ – έκπτωση 93%. Διοργάνωση προσφοράς: Goldendeals Προθεσμία συμμετοχής στη προσφορά: Σάββατο 17 […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):