Γλυκό της Ημέρας: Σοκολατένια τριπλή απόλαυση!

Η σημερινή συνταγή για το «Γλυκό της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, νόστιμη συνταγή για μία Σοκολατένια τριπλή απόλαυση! Ετοιμάστε ένα εύκολο και νόστιμο γλυκό πολύ γρήγορα. Καλή σας απόλαυση!

Η σημερινή συνταγή για το «Γλυκό της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, νόστιμη συνταγή για μία Σοκολατένια τριπλή απόλαυση! Ετοιμάστε ένα εύκολο και νόστιμο γλυκό πολύ γρήγορα. Καλή σας απόλαυση!

Υλικά

  • 2 πακέτα μπισκότα σοκολάτας
  • 150 gr. λιωμένη μαργαρίνη

Για την κρέμα γάλακτος θα χρειαστούμε

  • 100 gr κρέμα γάλακτος
  • 300 gr κουβερτούρα γάλακτος

Για την κρέμα σοκολάτας

  • 100 gr κρέμα γάλακτος
  • 300 gr σοκολάτα κουβερτούρα

Για την λεύκη κρέμα σοκολάτας

  • 100 gr κρέμα γάλακτος
  • 300 gr λευκή κουβερτούρα

Για την διακόσμηση

  • Σαντιγί

Εκτέλεση

  1. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλες τις κρέμες σοκολάτας.
  2. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα μας και τα ανακατεύουμε με την μαργαρίνη.
  3. Σε ένα γυάλινο πυρέξ στρώνουμε το μείγμα και από πάνω την κρέμα σοκολάτας γάλακτος. Συνεχίζουμε τις στρώσεις με τις άλλες 2 σοκολάτες και στο τελείωμα την σαντιγί.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

chryssa-jewellery-bracelets-collection-glamour-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 σετ βραχιόλια από τη συλλογή Chryssa’s Jewellery Collection

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) σετ βραχιόλια από το Chryssa’s jewellery collection για να τα φορέσεις τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και να έχεις στυλ όλες τις ώρες! Διοργάνωση διαγωνισμού: Glamour magazine Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμού: Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού επισκεφτείτε σε αυτήν τη σελίδα. […]

plums-diet-nutritional-value-properties-characteristics-health

Ανακαλύψτε τα Δαμάσκηνα και την υψηλή θρεπτική τους αξία

Τα δαμάσκηνα διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο (30% της ημερήσιας δόσης ενός ενήλικα άνδρα). Ήδη από την αρχαιότητα ήταν γνωστή η τεχνική αποξήρανσης των δαμάσκηνων, η οποία συγκεκριμένα προήλθε από τη Μέση Ανατολή. Μάλιστα, πριν από τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία, οι Γαλάτες είχαν καταφέρει να τελειοποιήσουν αυτήν την τεχνική. Μέχρι τις μέρες μας το γαλλικό ξερό […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):