O Τζόνι Ντεπ ξοδεύει 30.000 το μήνα σε κρασιά

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε, έφερε στην επιφάνεια την πολυέξοδη ζωή του γνωστού ηθοποιού.

johnny depp

Johnny Depp spends 30,000 a month in wines

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε, έφερε στην επιφάνεια την πολυέξοδη ζωή του γνωστού ηθοποιού.

Μέσα από τη δικαστική διαμάχη ήρθε στην επιφάνεια και το γεγονός, σχετικά με την πολυέξοδή ζωή του, πως μόνο για τα κρασιά του «μήνα», ο γνωστός ηθοποιός ξοδεύει 30.000!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

All Star Giannis! NBA All Star Game με το Greak Freak

Ακόμα και αν θέλεις να συγκρατηθείς, να μην παρασυρθείς επειδή το παιδί είναι Ελληνας, δεν σε αφήνει ο ίδιος. Στο πρώτο του All Star Game του NBA, σε ηλικία μόλις 22 ετών, όταν άλλοι μόλις έχουν αποφοιτήσει από το κολέγιο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σάρωσε τα πάντα: πέτυχε 30 πόντους, αστοχώντας μόλις σε τρεις από τις 17 προσπάθειες και προσέφερε απίστευτο θέαμα!

scarlet-johansson-naked-pictures-compensation

Αποζημίωση 58.000 ευρώ για τις γυμνές φωτογραφίες της Γιόχανσον!

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των €58.000 (ευρώ) καλείται να πληρώσει ως αποζημιώσει στην 27χρονη διεθνή ηθοποιό Γιόχανσον (Scarlett Johansson), ο χάκερ (hacker) που διέρρευσε στο διαδίκτυο (internet) γυμνές φωτογραφίες της, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου. Οι φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει πριν από περίπου 1 (ένα) χρόνο και το FBI προχώρησε πριν από περίπου 2 (δύο) μήνες στη σύλληψη του […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):