Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 πετσέτες, 5 Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 T-shirts από τα Prince Oliver

prince-oliver-towel-cosmetics-t-shirt-competition


prince-oliver-towel-cosmetics-t-shirt-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) πετσέτες, 5 (πέντε) Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 (έξι) T-shirts (2 σε κάθε μέγεθος), προσφοράς από τα καταστήματα Prince Oliver.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ntynomai
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 (24:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, αφήστε το σχόλιό σας, λέγοντας ποιο δώρο επιθυμείτε να κερδίσετε, σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Ntynomai και κερδισε δωρο 5 πετσέτες, 5 Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 T-shirts από τα καταστήματα Prince Oliver.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Sony Xperia X από τον 95.2 Athens DeeJay

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το νέο 4G+ smartphone Sony Xperia X με 23 MP η μπροστινή κάμερα και 13 MP η Selfie Cam! Διοργάνωση διαγωνισμού: 95.2 Athens DeeJay (athensdeejay.gr) και Vodafone (vodafone.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

spirituality and prayers

Εκκλησία: Περα απο τον φοβο του θανατου

Κάποτε, παρέστημεν σε μια εξόδιο ενός ιερέως και ένας παπάς είπε το χαριτωμένο και βαθύ σαν ευχή :Άντε και στα δικά μας! Περιττό να σας πώ, πώς οι μισοί από τους παρευρισκόμενους, ειδικά της μεγάλης ηλικίας έφτυσαν τον κόρφο τους και οι άλλοι μισοί δυσαρεστήθηκαν. Αν εμείς δεν έχουμε πίστη και προοπτική στην ανάσταση, πώς θα την μεταδώσουμε στους άλλους; Τί θα μεταδωσουμε;

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):