Διαγωνισμός για να κερδίσεις το smartphone Huawei Honor μαζί με το Application Πλοήγησης Don’t Panic

huawei-honor-android-smartphone-competition-newsfeast


huawei-honor-android-smartphone-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) συσκευή κινητό/ smartphone Huawei Honor μαζί με το application πλοήγησης Don’t Panic, με κάμερα 8 MP και επεξεργαστή 1400 MHz.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Wind Ελλάς
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 (12:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

Huawei Honor – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Με Android 2.3, δυνατότητα αναβάθμισης σε Android 4.0* και πρόσβαση σε πάνω από 400.000 εφαρμογές, με αυτονομία μπαταρίας που δεν θα σε προδώσει ποτέ και άμεση σύνδεση σε όλα τα Social Networks, είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψεις!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

poker-strategy-tips-tricks

Στρατηγική: Πως να κάνεις slow play με flush στο flop

Το flopped flush είναι αναμφίβολα μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για τον κάθε παίκτη. Φανταστείτε λοιπόν να κάνετε raise ένα hand όπως  και το flop ν’ ανοίξει . Αν κάνετε πάντα bet, raise και re-raise με flush στο flop, το range σας θα είναι πολύ αδύναμο και απροστάτευτο όταν τσεκάρετε. Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό μερικές φορές να κάνετε slow-play […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σαβ/κο στο Πήλιο από την ΩΜΕΓΑ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Σαββατοκύριακο σε παραλιακό μέρος στο Πήλιο! Οι επόμενοι δέκα θα κερδίσουν από ένα κουτί με όσπρια / ρύζια ΩΜΕΓΑ. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΩΜΕΓΑ  ΑΒΕΕ (omega.com.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 01 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):