Διαγωνισμός για να κερδίσεις το smartphone Huawei Honor μαζί με το Application Πλοήγησης Don’t Panic

huawei-honor-android-smartphone-competition-newsfeast


huawei-honor-android-smartphone-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) συσκευή κινητό/ smartphone Huawei Honor μαζί με το application πλοήγησης Don’t Panic, με κάμερα 8 MP και επεξεργαστή 1400 MHz.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Wind Ελλάς
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 (12:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

Huawei Honor – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Με Android 2.3, δυνατότητα αναβάθμισης σε Android 4.0* και πρόσβαση σε πάνω από 400.000 εφαρμογές, με αυτονομία μπαταρίας που δεν θα σε προδώσει ποτέ και άμεση σύνδεση σε όλα τα Social Networks, είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψεις!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια διαμονή στο Προσήλιο Τζουμέρκων Ιωαννίνων από το Μαντείο Δωδώνης

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια διαμονή δυο ημέρες-νύχτες στο Hotel ” Λάκμος”, στο Προσήλιο Τζουμέρκων Ιωαννίνων. Διοργάνωση διαγωνισμού: Μαντείο Δωδώνης (dmanteio.blogspot.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Devonshire: Το αγγλικό χωριό Devon είναι βγαλμένο από παραμύθι!

Το Devonshire (ή Devon) βρίσκεται στα νοτιο-δυτικά της Αγγλίας και αποτελεί την 4η μεγαλύτερη κομητεία στη χώρα. Ο επισκέπτης εντυπωσιάζεται με την πρώτη ματιά καθώς ολόκληρη η περιοχή θυμίζει κάτι από παραμύθι ή θρύλο του παρελθόντος με βασιλιάδες και πριγκίπισσες. Μικρά σπίτια-κουκλόσπιτα με καταπράσινους κήπους και φυτεμένες οροφές, κήποι με λουλούδια και μυρωδάτοι αμπελώνες δημιουργούν […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):