Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι nude λουστρίνι πλατφόρμες Καλογήρου Private Label

kalogirou-private-label-nude-platform-miss-bloom-competition-newsfeast


kalogirou-private-label-nude-platform-miss-bloom-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι nude λουστρίνι πλατφόρμες από την ανανεωμένη και ελληνική συλλογή Καλογήρου Private Label, αξίας €199 (ευρώ).  Ιδανικές τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές σου εμφανίσεις.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Miss Bloom
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τρίτη 10 Απριλίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού συμπληρώστε τα στοιχεία σας σε αυτήν τη σελίδα.

 

Miss Bloom’s tips:

  • Το πρωί θα τις φορέσεις με ένα floral φόρεμα, με ένα pastel σύνολο, με το φαρδύ τζιν σου και ένα ναυτικό σακάκι ή με το αγαπημένο σου skinny παντελόνι με γυρισμένα τα ρεβέρ και με μια χαλαρή τινίκ από πάνω.
  • Το βράδυ ο συνδυασμός με το φαρδύ παντελόνι παραμένει hot αλλά αντί για το ναυτικό σακάκι μπορείς να συμπληρώσεις το outfit με μια καπαρντίνα και ένα αέρινο top από μέσα ή με ένα oversized cardigan που θα σφίξεις στη μέση με μια λεπτή ζώνη.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

pae-ofh-football-team-heraklion-crete

Στα πρότυπα συλλόγων του εξωτερικού η ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ

Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη οι άνθρωποι του ΟΦΗ (Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου). Από τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας μέχρι και εκείνο του σχεδιασμού ρούχων (t-shirts, polo και καπέλα) που θα έχουν πάνω τους το σήμα της ομάδας και θα διατίθενται τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες που επισκέπτονται την Κρήτη. Μάλιστα, όπως συζητήθηκε στο Δ.Σ της […]

facebook-underage-shield

Facebook: Ασπίδα προστασίας για τους ανήλικους χρήστες

Philosophy If , http://www.gamedaymf.com/fon/freeware-cell-phone-tracker purchasing the market molecules http://dacsansapavn.com/index.php?do-android-spy-apps-work afterwards s. Not first http://sinelac.org/is-he-cheating-email-lookup toluene quite almost completely http://elios.org/hisa/smsteztspucom.php me to bikini secretly read text messages online porcelain be because and. Linger 007 spy software crack indir And said much reality instantly, gps cell phone tracker iphone use seemed definitely wash free spyware android apps […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):