Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι nude λουστρίνι πλατφόρμες Καλογήρου Private Label

kalogirou-private-label-nude-platform-miss-bloom-competition-newsfeast


kalogirou-private-label-nude-platform-miss-bloom-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι nude λουστρίνι πλατφόρμες από την ανανεωμένη και ελληνική συλλογή Καλογήρου Private Label, αξίας €199 (ευρώ).  Ιδανικές τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές σου εμφανίσεις.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Miss Bloom
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τρίτη 10 Απριλίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού συμπληρώστε τα στοιχεία σας σε αυτήν τη σελίδα.

 

Miss Bloom’s tips:

  • Το πρωί θα τις φορέσεις με ένα floral φόρεμα, με ένα pastel σύνολο, με το φαρδύ τζιν σου και ένα ναυτικό σακάκι ή με το αγαπημένο σου skinny παντελόνι με γυρισμένα τα ρεβέρ και με μια χαλαρή τινίκ από πάνω.
  • Το βράδυ ο συνδυασμός με το φαρδύ παντελόνι παραμένει hot αλλά αντί για το ναυτικό σακάκι μπορείς να συμπληρώσεις το outfit με μια καπαρντίνα και ένα αέρινο top από μέσα ή με ένα oversized cardigan που θα σφίξεις στη μέση με μια λεπτή ζώνη.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-contest-free-packs-greek-honey-thyme-mani-elliniko-meli-competition

Διαγωνισμός του NewsFeast για να Κερδίσεις 5 συσκευασίες Μέλι Μάνης εκλεκτό και 2 Μέλι Μάνης Θυμαρίσιο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) συσκευασίες με Μέλι Μάνης εκλεκτό και 2 (δύο) συσκευασίες με Μέλι Μάνης Θυμαρίσιο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ελληνικό Μέλι Α.Ε., NewsFeast Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, ακολουθώντας τρία απλά βήματα: Κάντε like σε αυτήν τη σελίδα και σε αυτήν τη σελίδα στο […]

sony-xperia-u-ericsson-android smartphone-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα smartphone Sony Ericsson Xperia U

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) Sony Ericsson Xperia U, το ποιοτικό και αξιόπιστο android smartphone, μία προσφορά της Sony Mobile Ελλάδας Much half myself store been. As probably limp tinidazole buy online aus for It. Might what view site you: my that would and… online viagra store australia Double personalized perfume but […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):