Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 ζευγάρια γυαλιά ηλίου D&G και Chanel κάνοντας Like στο Facebook

dolce-gabbana-sunglasses-chanel-competition-newsfeast


dolce-gabbana-sunglasses-chanel-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι γυαλιά ηλίου D&G (Dolce Gabbana) και 1 (ένα) ζευγάρι γυαλιά ηλίου Chanel!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Optofashion
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της εταιρείας Optofashion και κερδισε δωρο 2 (δύο) ζευγάρια γυαλιά ηλίου D&G (Dolce Gabbana) και Chanel!

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

golden-dawn-political-party-book-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια»

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια». Ο Νίκος Χασαπόπουλος είναι πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα Το Βήμα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Diastixo.gr, Εκδόσεις Λιβάνη. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Μαΐου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, εδώ και […]

Οι μυστηριώδεις δομές των «Θεών» σε όλο τον κόσμο [video]

Θεωρούνται ως Θεοί από τους αρχαίους Σουμέριους. Αυτά τα όντα ήρθαν από τα αστέρια στον κόσμο μας εδώ και πολύ καιρό με σκοπό τη δημιουργία και την καθοδήγηση της ανθρωπότητας, καθώς επίσης και για τη συλλογή πόρων που ήταν άφθονη στα εδάφη μας.

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):