Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας σε 3D

beauty-and-the-beast-competition-newsfeast


beauty-and-the-beast-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 50 (πενήντα) διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας σε προβολή 3D (τρισδιάστατη). Απολαύστε πρώτοι το κλασικό παραμύθι σε τρισδιάστατη προβολή.
Διοργάνωση διαγωνισμού: DPG News Digital Media
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012 (10:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Το 1991 συγκεκριμένα, ένα κλασικό παραμύθι έγινε η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που προτάθηκε για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ενώ κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής και Καλύτερου Τραγουδιού.

Η μαγική ταινία της Disney επιστρέφει στις αίθουσες τρισδιάστατη και παντοτινά ρομαντική, όπως όλες οι πραγματικές ιστορίες αγάπης.

  • Η προβολή της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας 3D θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στον κινηματογράφο Αθήναιον (Β. Σοφίας 124), στις 12:00 το μεσημέρι.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Στρατόπεδο Χαϊδαρίου: Μυστήριο της Καταραμένης Σκοπιάς στο κέντρο διαβιβάσεων ΚΕΔΒ

Η βορινή πλευρά του στρατοπέδου βλέπει προς το βουνό και έχει ένα μικρό δρομάκι (χωρίς φώτα). Εκεί υπάρχει μια πύλη και μια σκοπιά που επιβλέπει το δρόμο. Στο σημείο που είναι η σκοπιά ήταν ο χώρος των παλιών κρατητηρίων. Για την ιστορία, το στρατόπεδο κατασκευάστηκε από τους Γερμανούς στον Β’ Παγκόσμιο σαν φυλακή. Έχει πεθάνει πολύς κοσμάκης μέσα εκεί. Αργότερα εμείς το κάναμε στρατόπεδο. Πίσω λοιπόν στην περιγραφή…

wrist-watch-digital-photo-holder-unique-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα high-tech ρολόι χειρός με ψηφιακή φωτογραφοθήκη

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) high-tech ρολόι χειρός με ψηφιακή φωτογραφοθήκη για να απολαμβάνεις καθημερινά έως και 56 (πενήντα έξι) μοναδικές φωτογραφίες αποθηκευμένες στο ρολόι σου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Uniqueshop Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το high-tech ρολόι του διαγωνισμού αρκεί να […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):