Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας σε 3D

beauty-and-the-beast-competition-newsfeast


beauty-and-the-beast-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 50 (πενήντα) διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας σε προβολή 3D (τρισδιάστατη). Απολαύστε πρώτοι το κλασικό παραμύθι σε τρισδιάστατη προβολή.
Διοργάνωση διαγωνισμού: DPG News Digital Media
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012 (10:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Το 1991 συγκεκριμένα, ένα κλασικό παραμύθι έγινε η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που προτάθηκε για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ενώ κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής και Καλύτερου Τραγουδιού.

Η μαγική ταινία της Disney επιστρέφει στις αίθουσες τρισδιάστατη και παντοτινά ρομαντική, όπως όλες οι πραγματικές ιστορίες αγάπης.

  • Η προβολή της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας 3D θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στον κινηματογράφο Αθήναιον (Β. Σοφίας 124), στις 12:00 το μεσημέρι.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

bansko-ski-resort-tourism-bulgaria-deal-newsfeast

Προσφορά για 4ήμερες διακοπές στο Bansko με spa μόνο με 80 ευρώ!

Προσφορά: Κέρδισε 4ήμερες διακοπές στο Bansko, με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας σε πολυτελές ξενοδοχείο, μόνο με 80€ (ευρώ). Κάντε την κράτησή σας όσο πιο σύντομα και κερδίστε την χαμηλότερη δυνατή τιμή. Διοργάνωση προσφοράς: Group travel Προθεσμία συμμετοχής στη προσφορά: Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στη προσφορά: Για να λάβετε μέρος και να πάρετε το εκπτωτικό κουπόνι επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα (εδώ).   […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις διακοσμητικά σπιτιού από το Hometale

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό διακοσμητικά σπιτιού, όπως 1 ταμπουρέ 84x30x53, 1 ρολόι, 1 κηροπήγιο γαλάζιο, 1 αρκουδάκι διακοσμητικό (polyresin) και 1 ορντεβιέρα διώροφη. Διοργάνωση διαγωνισμού: Hometale (hometale.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):