TOYOTA: 87η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης

Η Toyota επιβεβαίωσε κατά την παρουσία της στην έκθεση της Γενεύης ότι το επόμενο Yaris θα διαθέτει και μια hot hatch έκδοση με υψηλή απόδοση, προς τιμήν της επιστροφής της εταιρείας στους αγώνες του Πρωταθλήματος WRC.

auto car news

TOYOTA: 87th International Geneva Car Exhibition

Η Toyota επιβεβαίωσε κατά την παρουσία της στην έκθεση της Γενεύης ότι το επόμενο Yaris θα διαθέτει και μια hot hatch έκδοση με υψηλή απόδοση, προς τιμήν της επιστροφής της εταιρείας στους αγώνες του Πρωταθλήματος WRC, ενώ κατά τη διάρκεια της έκθεσης είδαμε και την ανανεωμένη έκδοση του Yaris.

TOYOTA: 87th International Geneva Car Exhibition

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ψηλό και στενό σχεδιασμό

Επιπρόσθετα, στο σταντ της Toyota βρέθηκε και το πρωτότυπο i-TRIL, ένα καθόλα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ιδιαίτερα ψηλό και στενό σχεδιασμό, βασισμένο στο Toyota i-ROAD concept που είχαμε δει λίγα χρόνια πριν.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-contest-alas-resort-spa-elia-mani-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 6 διήμερα φυσικής πολυτέλειας στο Alas Resort & Spa στην Ελιά Μονεμβασίας

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 6 (έξι) διήμερα φυσικής πολυτέλειας στο Alas Resort & Spa στην Ελιά Μονεμβασίας, χτισμένο σε μία φυσική πτυχή του Λακωνικού κόλπου. Διοργάνωση διαγωνισμού: National Geographic Channel Greece, Onnup, Fox. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής […]

Συνταγή της Ημέρας: Σαλάτα με ρόκα, καρύδια και χυμό πορτοκαλιού

Η σημερινή «Συνταγή της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, συνταγή για μια εύκολη και απολαυστική σαλάτα με ρόκα, καρύδια και υπέροχη σως από χυμό πορτοκαλιού! Ετοιμάστε εύκολα τη σπιτική σαλάτα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας! Καλή σας όρεξη!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):