Δείτε και διαδώστε: Έτσι αρπάζουν τα ξενοδοχεία και τα δίνουν στους δήθεν μετανάστες

Μήνυση κατά του υπουργού προστασίας του πολίτη, Νίκου Τόσκα και του αρχηγού της Ελληνικής αστυνομίας, κατέθεσε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «City Plaza», το οποίο ουσιαστικά έχει επιταχθεί από φιλοπαγκοσμιοποιητές για να μένουν μουσουλμάνοι μετανάστες.

illegal-immigrants-departure-application-form

Μήνυση κατά του υπουργού προστασίας του πολίτη, Νίκου Τόσκα και του αρχηγού της Ελληνικής αστυνομίας, κατέθεσε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «City Plaza», το οποίο ουσιαστικά έχει επιταχθεί από φιλο-παγκοσμιοποιητές για να μένουν μουσουλμάνοι μετανάστες.

Καταληψίες στην περιουσία της

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Star», η κα Αλίκη Παπαχελά, κατέθεσε μήνυση, ζητώντας τους να εφαρμόσουν τον νόμο και να απομακρύνουν τους καταληψίες από την περιουσία της.

Υπάρχει μάλιστα, όπως αναφέρει και εισαγγελική εντολή για την εκκένωση του ξενοδοχείου, η οποία φυσικά δεν εφαρμόζεται, καθώς οι «αλληλέγγυοι» αποτελούν κράτος εν κράτει.

View and spread: So grab hotels and give supposedly immigrants

Άλλωστε και η κυβέρνηση κάνει λόγο για επίταξη των ξενοδοχείων από το κράτος.

src: aetos-apokalypsis.com/2017/03/deite-kai-diadwste-etsi-arpazoyn-ta-xenodocheia-kai-ta-dinoyn-stoys-metanastes.html

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

plums-diet-nutritional-value-properties-characteristics-health

Ανακαλύψτε τα Δαμάσκηνα και την υψηλή θρεπτική τους αξία

Τα δαμάσκηνα διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο (30% της ημερήσιας δόσης ενός ενήλικα άνδρα). Ήδη από την αρχαιότητα ήταν γνωστή η τεχνική αποξήρανσης των δαμάσκηνων, η οποία συγκεκριμένα προήλθε από τη Μέση Ανατολή. Μάλιστα, πριν από τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία, οι Γαλάτες είχαν καταφέρει να τελειοποιήσουν αυτήν την τεχνική. Μέχρι τις μέρες μας το γαλλικό ξερό […]

win malta competition travel yamas drinks

Διαγωνισμός: Κέρδισε 4ήμερο ταξίδι στη Μάλτα για 2 άτομα, από τη YAMAS drinks

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 4ήμερο ταξίδι στη μαγευτική Μάλτα για 2 (δύο) άτομα, σε πολυτελές ξενοδοχείο, για τις διακοπές του καλοκαιριού. Διοργάνωση διαγωνισμού: YAMAS drinks (YAMAS). Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και):  Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, ακολουθώντας 2 (δύο) απλά βήματα:

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):