Η Husqvarna στο Hell’s Gate 2017 [video]

Ένα βίντεο με όλη τη δράση της ομάδας στον αγώνα Hell’s Gate 2017 δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube η αγωνιστική ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Μετά τη νίκη του αναβάτη της, Graham Jarvis και την πολύ καλή επίδοση του νεαρού συναθλητή του, Billy Bolt, η ομάδα θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της.

auto-moto-news-newsfeast

Graham Jarvis - 2017 Hell's Gate

Ένα βίντεο με όλη τη δράση της ομάδας στον αγώνα Hell’s Gate 2017 δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube η αγωνιστική ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.

Μετά τη νίκη του αναβάτη της, Graham Jarvis και την πολύ καλή επίδοση του νεαρού συναθλητή του, Billy Bolt, η ομάδα θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της μάρκας και τους φαν του αθλήματος τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον σκληρό αγώνα.

Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα Hell’s Gate 2017

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

international-quadrantid-meteor-shower-shooting-stars

Βροχή διαττόντων αστέρων για το ξεκίνημα του 2013

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το έτος 2013 αρχίζει με μια βροχή διαττόντων αστέρων, τους Τεταρτίδες (Quadrantids), που διαρκούν από 1 έως 5 Ιανουαρίου και κορυφώνονται κατά το διήμερο 3 και 4 του ίδιου μηνός, ιδίως τα χαράματα της Πέμπτης. Οι Τεταρτίδες, εφόσον οι κατά τόπους καιρικές συνθήκες επιτρέπουν την παρατήρησή τους, εμφανίζουν συνήθως […]

ktm-duke-690-newsfeast-featured

Κέρδισε ένα KTM 690 DUKE και αξεσουάρ από τη συλλογή PowerWear

Διαγωνισμός:  Κέρδισε ένα KTM 690 DUKE. Διοργάνωση διαγωνισμού: KTM Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό:  Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το KTM 690 DUKE πρέπει να κάνετε Like σε αυτήν την σελίδα στο facebook. Κάνοντας Like θα αποκαλυφθεί η φόρμα συμμετοχής στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, να […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):