Οι υπουργοί Άμυνας Γερμανίας και Ολλανδίας είπαν τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα

Πολύ πετυχημένη χαρακτήρισαν οι υπουργοί Άμυνας της Γερμανίας και της Ολλανδίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Ζανίν Ενίς Πλασέρ τη δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής ροής.

germany holland greece nato defence policy

Πολύ πετυχημένη χαρακτήρισαν οι υπουργοί Άμυνας της Γερμανίας και της Ολλανδίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Ζανίν Ενίς Πλασέρ τη δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής ροής.

Με αρετή και τόλμη

Μιλώντας στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» που επανήλθε στη συχνότητα της ΕΤ1 οι υπουργοί Άμυνας των δύο χωρών τάχθηκαν υπέρ της συνέχισης της ΝΑΤΟϊκής αποστολής για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Τόσο η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας όσο και η ομόλογός της τής Ολλανδίας αναφέρθηκαν στις πολύ καλές διμερείς σχέσεις με τη Ελλάδα.

Η Γερμανίδα υπουργός χαρακτήρισε τη χώρα σημαντικό και αξιόπιστο εταίρο στη συμμαχία και ευχαρίστησε την Ελλάδα για την υποστήριξη που προσφέρει στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος.

Η δε Ολλανδή υπουργός χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συνεργασία με την Ελλάδα σε έναν ανασφαλή κόσμο όπως και την προώθηση της αμυντικής πολιτικής μέσω της ανάληψης κοινών δράσεων.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

9 τρόποι ενδυνάμωσης για να αντέξεις κάθε δυσκολία

Όταν έρχονται τα δύσκολα πολλές φορές απελπιζόμαστε, χάνουμε τον προσανατολισμό μας και κινδυνεύουμε να δράσουμε παράλογα ή απλώς να βυθιστούμε στην αδράνεια και στο σκοτάδι. Παρακάτω είναι 9 τρόποι ενδυνάμωσης του εαυτού ώστε να μπορέσεις με ψυχραιμία να σκεφτείς και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τις δυσκολίες σου ή θα σε κάνουν να τις παρατηρήσεις με μια άλλη ματιά.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στη Χαλκιδική από τον Μαρμαρίδης Έπιπλα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) στο Paressa Palace Villas στην περιοχή Πανόραμα της Ν. Φώκαιας στη μαγευτική Χαλκιδική! Διοργάνωση διαγωνισμού: Μαρμαρίδης Έπιπλα (marmaridis.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Η διαμονή ισχύει για την  Παρασκευή 24 με […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):