Διαγωνισμός Warner Music Greece με δώρο το νέο CD album του Bruno Mars «24K Magic»

Διαγωνισμός με δώρο το νέο CD album του Bruno Mars «24K Magic», από τη Warner Music Greece. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το νέο CD album του Bruno Mars στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

bruno mars

Διαγωνισμός με δώρο το νέο CD album του Bruno Mars «24K Magic», από τη Warner Music Greece. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το νέο CD album του Bruno Mars στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό, δώρο το νέο CD album του Bruno Mars «24K Magic», από τη Warner Music Greece.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Warner Music Greece
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 5 Μαρτίου 2017
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Ο Peter Gene Hernández (8 Οκτωβρίου, 1985), γνωστός ως Bruno Mars, είναι Αμερικανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός και παραγωγός δίσκων.

Ακούστε το single «24K Magic»:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

bansko-ski-resort-tourism-bulgaria-deal-newsfeast

Προσφορά για 4ήμερες διακοπές στο Bansko με spa μόνο με 80 ευρώ!

Προσφορά: Κέρδισε 4ήμερες διακοπές στο Bansko, με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας σε πολυτελές ξενοδοχείο, μόνο με 80€ (ευρώ). Κάντε την κράτησή σας όσο πιο σύντομα και κερδίστε την χαμηλότερη δυνατή τιμή. Διοργάνωση προσφοράς: Group travel Προθεσμία συμμετοχής στη προσφορά: Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στη προσφορά: Για να λάβετε μέρος και να πάρετε το εκπτωτικό κουπόνι επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα (εδώ).   […]

lacoste-watch-newsfeast

Διαγωνισμός για να κερδίσετε ένα αδιάβροχο ρολόι Lacoste από ανοξείδωτο ατσάλι

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ρολόι Lacoste από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καουτσούκ λουράκι, μαύρο καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία και κόκκινες λεπτομέρειες. Η κανονική τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου είναι 270€ (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: Ntynomai Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το ρολόι χειρός της εταιρείας […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):