Celebrities: Oι αδερφές Kardashian στην πισίνα [photo]

Η επίθεση που δέχτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, από αδίστακτους ληστές, τη σημάδεψε την Kim Kardashian και έκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της στα social media. Η αδερφή της όμως, Kylie Jenner, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, από το μπάνιο που έκανε μαζί της και με την Khloe Kardashian.

internet-newsfeast

kim kardashian

Η φωτογραφία που πόσταρε η Kylie Jenner στο Instagram

Η επίθεση που δέχτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, από αδίστακτους ληστές, τη σημάδεψε την Kim Kardashian και έκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της στα social media.

Kylie Jenner

Η αδερφή της όμως, Kylie Jenner, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, από το μπάνιο που έκανε μαζί της και με την Khloe Kardashian. Οι τρεις αδερφές απολαμβάνουν αμέριμνες την ηλιοθεραπεία τους και οι διάσημες «καμπύλες» τους προκαλούν ίλιγγο στον ανδρικό πληθυσμό.

«Η οικογένεια», έγραψε η Kylie Jenner αναρτώντας τη φωτογραφία.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

illegal-cigarettes-police-piraeus

ΣΔΟΕ: Εντόπισε και κατάσχεσε 700.000 λαθραία τσιγάρα στο λιμάνι του Πειραιά

Υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ εντόπισαν και κατέσχεσαν 700.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων σε εμπορευματοκιβώτιο στο Λιμάνι του Πειραιά. Τα λαθραία τσιγάρα προέρχονταν από το Ντουμπάι (Dubai) και ήταν δηλωμένα ως εμπόρευμα υποδημάτων (1295 χαρτοκιβώτια). Οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται περίπου στο ποσό των 2.300.000 ευρώ. src Πατήστε Like και διαδώστε το:

siesta-nap-noonday-sleep-good-for-health

Υγεία: 6 λόγοι για να κοιμάστε γυμνές

Γδυθείτε, πέστε στο κρεβάτι και αγκαλιάστε  τα σεντόνια. Ναι σωστά ακούσατε, έφτασε η στιγμή να πετάξετε μακριά τις πυτζάμες και τα εσώρουχα και να κοιμηθείτε όπως σας γέννησε η μαμά σας. Έρευνες δείξανε ότι όταν οι γυναίκες κοιμούνται γυμνές, είναι ευεργετικό για την υγεία τους. Παρακάτω θα μάθετε τους λόγους που πρέπει να κοιμάστε χωρίς […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):