Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Samsung Galaxy S6 από το Kaizerstore

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα smartphone Samsung Galaxy S6 Edge 32GB Platinum Gold.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Kaizerstore (kaizerstore.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Το Samsung Galaxy Edge ξεχωρίζει για την οθόνη των 2560 x 1440 pixels στις 5.1”, που δεν περιορίζεται μόνο στην πρόσοψη αλλά «αγκαλιάζει» και τις 2 άκρες του, για απόλυτη εμπειρία χρήσης! Η κάμερα 16 Megapixel, ο οκταπύρηνος επεξεργαστής και η ασύρματη φόρτιση, μεταξύ άλλων, συμπληρώνουν το απόλυτο smartphone!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις απολαυστικά προϊόντα από την Γιώτης

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό απολαυστικά προϊόντα Γιώτης. Διοργάνωση διαγωνισμού: Γιώτης Α.Ε. (jotis.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα 3ήμερο στο Costa Navarino από το fitness together

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε Deluxe Garden δωμάτιο με πρωινό στο The Westin Resort Costa Navarino! Διοργάνωση διαγωνισμού: fitness together (fitnesstogether.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Ισχύει για διαμονή […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):