H Νέα Ζηλανδία υποδέχτηκε το νέο έτος 2016!

new-zealand-new-year-eve

To νέο έτος 2016 υποδέχτηκε στις 1:00 π.μ., ώρα Ελλάδος, το σύμπλεγμα νησιών της Νέας Ζηλανδίας, του Ειρηνικού ωκεανού, ενώ η ήπειρος της Ωκεανίας γιόρτασε από άκρη σε άκρη την έλευση του νέου έτους του 2016. Στις 2:00 π.μ., ώρα Ελλάδος, υποδέχτηκε το νέο έτος το πλέον ανατολικό τμήμα της Ρωσίας, που βρίσκεται κοντά στην αμερικανική πολιτεία της Αλάσκα.

Το Ανεξάρτητο Κράτος των Σαμόα, το νησί των Χριστουγέννων και το Κιριμπάτι kirr-i-bas (επίσημα Δημοκρατία του Κιριμπάτι) είναι οι πρώτες χώρες οι οποίες υποδέχονται κάθε χρόνο το νέο έτος!

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στον Sky Tower στο Auckland (Όκλαντ), για την καθιερωμένη γιορτή με πολλά και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

src src src src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

thalatta-seaside-hotel-sea-view-room-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 τριήμερα με πρωινό σε Holiday Sea View room στο Thalatta Seaside Hotel για 2 άτομα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) τριήμερα με πρωινό σε Holiday Sea View room (δωμάτιο) στο Thalatta Seaside Hotel για 2 (δύο) άτομα! Διοργάνωση διαγωνισμού: Thalatta Seaside Hotel Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 31 Ιουλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Thalatta Seaside Hotel και κερδισε δωρο 3 (τρία) μοναδικά τριήμερα […]

google-street-view-car-fine

Google Street View: Παράνομη καταγραφή πληροφοριών και πρόστιμο 145.000 ευρώ

Οι αρχές προστασίας διαδικτυακών προσωπικών δεδομένων της Γερμανίας επέβαλαν πρόστιμο 145.000 € (ευρώ) στη Google για παράνομη καταγραφή πληροφοριών, από μη ασφαλή δίκτυα wi-fi. Η Google γνωστοποίησε, σύμφωνα με το BBC, ότι οι πληροφορίες – περιλαμβανομένων λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικών πρόσβασης σε ιστοσελίδες αλλά και φωτογραφιών – περιήλθαν στην κατοχή της, χωρίς η ίδια να έχει πρόθεση να τις συλλέξει. Η αμερικανική […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):