Ο Kurtis Peterson καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης επειδή έκανε σεξ με…

kurtis-peterson-mugshot-sentenced-michigan

kurtis-peterson-mugshot-sentenced-michigan

Ο 36χρονος Kurtis Peterson από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ ομολόγησε την πράξη του και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση. Ένας φίλος του συγκατοίκου του, τον έπιασε επ’αυτοφώρω και τον κατέδωσε στην αστυνομία. Το δικαστήριο στο Μίσιγκαν (Michigan) τον καταδίκασε με ποινή 15 (δεκαπέντε) χρόνια στη φυλακή ενώ ο συνήγορός του ισχυρίστηκε ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Η πράξη για την οποία καταδικάστηκε ο άνδρας ήταν ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με σκύλους και μάλιστα 2 (δυο) φορές μέσα στο έτος 2012.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την χορευτική παράσταση Rock The Ballet στο θέατρο Badminton

Διαγωνισμός:  Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την χορευτική παράσταση Rock the ballet, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο θέατρο Badminton στο Γουδί, Αθήνα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Thesout Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2012 ( 14:00 ) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος   Δείτε απόσπασμα από την παράσταση Rock The Ballet του Rasta Thomas. src

Πρώην πράκτορας της CIA: «Εγώ δολοφόνησα την Μέριλιν Μονρόε»

Ένας 78χρονος συνταξιούχος πράκτορας της CIA που δεν έχει πολύ χρόνο ζωής, ο Normand Hodges, έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το νοσοκομείο. Όπως υποστήριξε έκανε 37 δολοφονίες για την αμερικανική κυβέρνηση από το 1959 μέχρι το 1972, μεταξύ των οποίων και της Μέριλιν Μονρόε.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):