Ο Kurtis Peterson καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης επειδή έκανε σεξ με…

kurtis-peterson-mugshot-sentenced-michigan

kurtis-peterson-mugshot-sentenced-michigan

Ο 36χρονος Kurtis Peterson από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ ομολόγησε την πράξη του και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση. Ένας φίλος του συγκατοίκου του, τον έπιασε επ’αυτοφώρω και τον κατέδωσε στην αστυνομία. Το δικαστήριο στο Μίσιγκαν (Michigan) τον καταδίκασε με ποινή 15 (δεκαπέντε) χρόνια στη φυλακή ενώ ο συνήγορός του ισχυρίστηκε ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Η πράξη για την οποία καταδικάστηκε ο άνδρας ήταν ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με σκύλους και μάλιστα 2 (δυο) φορές μέσα στο έτος 2012.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα starter kit για ημιμόνιμο manicure από το Semilac Hellas

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Semilac Starter Kit, ό,τι χρειάζεστε για το τέλειο ημιμόνιμο manicure – pedicure! Διοργάνωση διαγωνισμού: Semilac Hellas (semilac.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Γλυκό της ημέρας: Μους σοκολάτας με κονιάκ

Συνταγή για μους σοκολάτας με κονιάκ! Υλικά Συνταγής: 110 γρ. κουβερτούρα 3 αυγά χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια 1 κ.σ. κονιάκ Εκτέλεση Σπάμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί (δηλαδή σε μπολ τοποθετημένο πάνω σε κατσαρολάκι με νερό που βράζει, χωρίς να ακουμπάει ο πάτος του μπολ στο νερό) […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):