Συνελήφθησαν τρεις νεαροί για κατοχή ναρκωτικών στην Πτολεμαΐδα

ptolemaida-greek-police-arrest-cannabis


ptolemaida-greek-police-arrest-cannabis

Τρεις ημεδαποί, δύο 25χρονοι και ένας 21χρονος, συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στην περιοχή Κουρίου της Πτολεμαΐδας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  Συγκεκριμένα, οι 3 (τρεις) συλληφθέντες, βρέθηκαν να κατείχαν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης, η οποία απορρίφθηκε από το εσωτερικό του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκίνητου στο οποίο επέβαιναν, αφού ο 25χρονος οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο από αστυνομικούς.

src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις iPad, iPhone ή φωτογραφική μηχανή Sony από το Fa

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα iPad Air 2 WiFi & Cellular (16GB), ένα iPhone 6 (16GB) ή μια φωτογραφική μηχανή Sony DSC WX 500. Διοργάνωση διαγωνισμού: Fa Feel Fantastic (int.fa.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 16 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

patience-stone-atiq-rahimi-diastixo-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 αντίτυπα από το βραβευμένο μυθιστόρημα του Ατίκ Ραχιμί «Η πέτρα της υπομονής»

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) αντίτυπα από το μυθιστόρημα του Ατίκ Ραχιμί «Η πέτρα της υπομονής», το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο Goncourt και μεταφράστηκε σε 30 (τριάντα) γλώσσες. Διοργάνωση διαγωνισμού: Diastixo.gr, Εκδόσεις Ψυχογιός. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Μαΐου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, εδώ και κάντε like σε αυτήν […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):