Διαγωνισμός Volcano View Hotel Santorini με δώρο 3 ημέρες καθώς και 1 Δωρεάν γεύμα για δύο άτομα

volcano-view-hotel-santorini-free-vacation-competition


volcano-view-hotel-santorini-free-vacation-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρεις) ημέρες, δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο «Volcano View Hotel» καθώς και 1 (ένα) γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, για 2 (δύο) άτομα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Volcano View Hotel Santorini
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 (16:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα και ανεβάστε 1 (μία) φωτογραφία με θέμα «Σαντορίνη». Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα πιο πολλά Like κερδίζει.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Volcano View Hotel Santorini και κερδισε δωρο 3 (τρεις) μοναδικές ημέρες, με δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο «Volcano View Hotel» καθώς και 1 (ένα) μοναδικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, για 2 (δύο) άτομα, δώρο.

  • Τα δώρα για τον Διαγωνισμό είναι, 3 (τρεις) ημέρες, δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο «Volcano View Hotel» καθώς και 1 (ένα) γεύμα στο εστιατόριο για 2 (δύο) άτομα.

Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

divene image of weeping Virgin Comforter in Byron temple in Greece

Εκκλησία: Τι ζητάμε και τί χάνουμε στην εξομολόγηση; Το Θεό ή τη λύση στο πρόβλημα μας;

Πολλές φορές πηγαίνουμε στον πνευματικό, για να λύσουμε το πρόβλημά μας. Αυτό σημαίνει: Σε παρακαλώ, μη μου μιλήσεις τώρα για τον Θεό, μην με ενώσεις με τον Θεό, μόνο βοήθησέ με να προσαρμοσθώ στη ζωή αυτή, να τακτοποιήσω τα θέματά μου, ώστε να μην υποφέρω, βοήθησέ με να συνδυάσω αυτό που θέλω και σκέπτομαι με την δυσκολία, την δοκιμασία που έχω.

Γαβρόγλου: Πάμε καλά ως κυβέρνηση και ως χώρα

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, τόνισε ότι η επαφή του με τους εκπαιδευτικούς και η εικόνα που αντίκρισε από τις σχολικές μονάδες σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης που επισκέφθηκε, «με κάνουν να νοιώθω περήφανος για τους εκπαιδευτικούς μας και να σας πω ότι πάμε καλά, όχι μόνο ως κυβέρνηση, αλλά και ως χώρα».

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):