Αντί για βενζίνη είχε ηρωίνη ένας 51άχρονος Βούλγαρος στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου

heroin-car-tank-police-kastanies-evros-newsfeast


heroin-car-tank-police-kastanies-evros-newsfeast

Μετά τον εντοπισμό 25 (είκοσι πέντε) κιλών ηρωίνης σε ρεζερβουάρ οχήματος, το τελωνείο στις Καστανιές του Έβρου βρίσκεται σε επιφυλακή. Η ναρκωτική ουσία (ηρωίνη) εντοπίστηκε στο ρεζερβουάρ του οχήματος το οποίο οδηγούσε 51άχρονος Βούλγαρος άντρας, ο οποίος είχε ξεκινήσει από την Τουρκία και είχε προορισμό την Βουλγαρία.

Οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης συλλέγουν πληροφορίες για το κύκλωμα που βρίσκεται πίσω από την υπόθεση.

 

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ideal-stage-team-ultegra-di2-edition-bicycle-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ποδήλατο Ideal Stage Team Ultegra Di2 Edition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ποδήλατο Ideal Stage Team Ultegra Di2 Edition, για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να κάψεις λίπος και να αυξήσεις την ενέργειά σου! Διοργάνωση διαγωνισμού: MBike Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμό: Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το ποδήλατο του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτήν την […]

Υγεία: Αναζωογονητική μάσκα προσώπου με μπύρα !

Μπύρα! Μη την πιείτε, μη λουστείτε. Φτιάξτε μια μάσκα αναζωογόνησης για το πρόσωπο! Η μπύρα,είναι πλούσια σε βιταμίνη Β, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, τα οποία προσφέρουν αναζωογόνηση στο δέρμα. Η μαγιά της έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, που τρέφουν την επιδερμίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):