Διαγωνισμός για να Κερδίσεις χωρίς Κλήρωση μία τράπουλα και με δωρεάν την αποστολή

playing-cards-free-found-competition-newsfeast


playing-cards-free-found-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό χωρίς κλήρωση 1 (μία) τράπουλα – χαρτοκοπτική με εντελώς δωρεάν την αποστολή.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Found

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο την τράπουλα του διαγωνισμού εγγραφείτε στο newsletter σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Found και κερδίστεδώρο, χωρίς κλήρωση 1 (μία) τράπουλα – χαρτοκοπτική εντελώς δωρεάν, αφού γραφτείτε στο newsletter του για λαμβάνετε κάθε πρωί όλες τις νέες προσφορές στο email σας.

  • Για να εμφανιστεί ο διαγωνισμός πατήστε εδώ και μετά το εικονίδιο Found competition που εμφανίζεται επάνω αριστερά.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

matt-giannetti-wpt-lucky-hearts-poker-open

Matt Giannetti: Νικητής του WPT Lucky Hearts Poker Open Main Event

O Αμερικανός Matt Giannetti από το Austin του Τέξας (Texas), αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του WPT Lucky Hearts Poker Open Main Event, μετά από 115 (εκατόν δεκαπέντε) παρτίδες που διήρκεσε το τελικό τελικό τραπέζι. Ο 28χρονος Matt Giannetti ξεπέρασε 1 (ένα) field 369 παικτών, αποκομίζοντας $323.804 αλλά και την συμμετοχή αξίας $25,000 στο WPT Championship που […]

greenpeace-save-the-arctic

Greenpeace: «Φύτεψε» σημαία στο βυθό της Αρκτικής εναντίον των πετρελαϊκών γεωτρήσεων

Οικολόγοι ακτιβιστές «φύτεψαν» μια σημαία στο θαλάσσιο βυθό του Βόρειου Πόλου, όπου κατέβασαν επίσης εκατομμύρια υπογραφές για να κηρυχθεί η Αρκτική παγκόσμιο καταφύγιο χωρίς πετρελαϊκές γεωτρήσεις, ανακοίνωσε σήμερα η Greenpeace. Τα μέλη της αποστολής «φύτεψαν μια σημαία στο θαλάσσιο βυθό της Αρκτικής», 4 (τέσσερα) χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, αναφέρει στην ανακοίνωσή της […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):