Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα smartphone Sony Ericsson Xperia Ray αναβαθμίσιμο σε Android 4.0

sony-ericsson-xperia-ray-competition-newsfeast


sony-ericsson-xperia-ray-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone Sony Ericsson Xperia Ray, αναβαθμίσιμο σε Android 4.0, προσφορά των καταστημάτων WIind, αξίας 300€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Xblog
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone  Sony Ericsson Xperia Ray κάντε Like σε αυτήν την σελίδα, αφήστε ένα σχόλιο σε αυτήν την σελίδα και διάδωσε τον διαγωνισμό σε Facebook, Twitter, Google+!

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του Xblog και κερδιστε δωρο 1 (ένα) smartphone Sony Ericsson Xperia Ray, αναβαθμίσιμο σε Android 4.0, προσφορά της εταιρείας Wind!

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ο Βορίδης μας πέρασε για… δημόσια τουαλέτα τόνισε ο πρόεδρος του Λαός κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης

Σε ομιλία του στο Μαρκόπουλου, και χωρίς να τον κατονομάσει, ο κ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του κ. Μάκη Βορίδη ότι ήταν «περαστικός» από το ΛΑΟΣ «που αισθάνθηκε ότι είμαστε δημόσια τουαλέτα. Σταμάτησε για την ανάγκη του κι έφυγε». Αναφερόμενος στις προσχωρήσεις των πρώην στελεχών του στη ΝΔ (Νέα Δημοκρατία), ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε: «Ουδέποτε μέλος του […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια κατσαρόλα ζυμαρικών από την MISKO

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό από μια κατσαρόλα ζυμαρικών. Διοργάνωση διαγωνισμού: MISKO (misko.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 03 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):