Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία δωροεπιταγή 1000 ευρώ από το κατάστημα Πλαίσιο

popcorn-contest-plaisio-competition-newsfeast


popcorn-contest-plaisio-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) δωροεπιταγή 1000€ (ευρώ) για να την εξαργυρώσεις στο στο κατάστημα πλαίσιο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Popcorn
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού γίνεται μέλος σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Popcorn με δώρο 1 (μία) δωροεπιταγή 1000€ (ευρώ) και εξασφαλίστε την συμμετοχή σας, για να την εξαργυρώσετε στα καταστήματα της εταιρείας πλαίσιο.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

deepest point on the planet

Αυτό είναι το βαθύτερο σημείο του πλανήτη!

Το βαθύτερο σημείο στον πλανήτη είναι το λεγόμενο «πηγάδι του Ιακώβ» στο Τέξας και αποτελεί το αγαπημένο αλλά και πιο επικίνδυνο σημείο καταδύσεων παγκοσμίως, έχοντας την ανατριχιαστική φήμη ότι «καταπίνει» ανθρώπους. Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται την κομητεία του Τέξας Χιλ προκειμένου να δουν το εντυπωσιακό πηγάδι του Ιακώβ, παρόλο που έχει στοιχίσει αρκετές ζωές μέχρι σήμερα. […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Samsung Galaxy A5 από το naxostimes.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το νέο smartphone 4G+, Samsung Galaxy A5 (2016) αξίας 429 ευρώ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Naxos Times (naxostimes.gr) σε συνεργασία με τα καταστήματα “9-5 Λύσεις Τεχνολογίας” και “WIND  Νάξου” Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 14 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):