Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 6 καλοκαιρινά ρολόγια της εταιρείας Loisir

loisir-wrist-watch-glamour-magazine-competition-newsfeast


loisir-wrist-watch-glamour-magazine-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ρολόι χειρός από την καλοκαιρινή συλλογή ρολογιών της εταιρείας Loisir για να ανανεώσει και να φωτίσει τις εμφανίσεις σου!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Glamour magazine
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 04 Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το λαμπερό ρολόι του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις συλλεκτικά δώρα από το Jack Daniels

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό συλλεκτικά Jack Honey kits που περιλαμβάνουν:  1 φιάλη Jack Daniel’s Honey,  1 μπουκάλι Schweppes Ginger Ale,  1 μπουκάλι Schweppes Soda,  Δίσκο,  Παγοθήκη,  Muddler και Honey Stirrer. Διοργάνωση διαγωνισμού: Jack Daniels (jackdaniels.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

electricity-generation-pavegen-energy-harvesting-systems

Λαστιχένια πλακάκια παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από τα βήματα των πεζών

Ηλεκτρική ενέργεια με τα πόδια τους θα παράγουν αυτό το καλοκαίρι οι επισκέπτες του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Ευρώπης. Σε αυτό θα βοηθήσουν 20 (είκοσι) λαστιχένια πλακάκια που θα τοποθετηθούν σε 1 (έναν) από τους διαδρόμους περιπάτου του εμπορικού κέντρου Westfield Stratford στο ανατολικό Λονδίνο. Τα πλακάκια φυσικά δεν είναι διακοσμητικά. Έχουν σχεδιαστεί για να συλλέγουν την κινητική […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):