Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 30 πακέτα ομορφιάς δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

procter-gamble-cosmetics-competition-newsfeast


procter-gamble-cosmetics-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 30 (τριάντα) πακέτα ομορφιάς για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, προσφορά της εταιρείας Procter & Gamble και της αλυσίδας super market ΑΒ Βασιλόπουλος.
Διοργάνωση διαγωνισμού: ΑΒ Βασιλόπουλος, P&G
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 08 Μαρτίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook.

 

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού

Τα 30 (τριάντα) πακέτα ομορφιάς που κληρώνονται περιλαμβάνουν το καθένα από: 1 (ένα) Pantene σαμπουάν 250ml, 1 (ένα) Pantene conditioner 200ml, 1 (μία) Olay Λοσιόν Καθαρισμού 200ml, 1 (μία) Oral B Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, 1 (μία) Venus Μηχανή μαζί με ανταλλακτικό, 1 (ένα) Venus Gel Ξυρίσματος, 1 (ένα) Wellaflex Hairspray 250ml και 1 (έναν) Wellaflex Αφρό 200ml.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

petros-kostopoulos-chief-creative-officer-newsfeast

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Creative Officer στην εταιρία Δάφνη Επικοινωνίες

Νέο ξεκίνημα για τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Creative Officer στην εταιρία Δάφνη Επικοινωνίες, μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στην εταιρεία ΙΜΑΚΟ. Ο πρώην εκδότης κάνει το καινούργιο επαγγελματικό του βήμα σε έναν χώρο που γνωρίζει πολύ καλά. Αφού είδα το «παιδί» μου να πεθαίνει, άκουσα όσα δεν έχει ακούσει κανένας άλλος από […]

taxi-drop-igoumenitsa-newsfeast

Μοιραία διαδρομή για επιβάτιδα ταξί το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Ταξί με δύο επιβαίνοντες έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της 1 (μια) 30χρονη επιβάτης, υπήκοος Αλβανίας. Ο 55χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, ανασύρθηκε από λιμενικούς και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο κέντρο Υγείας Φιλιατών. Για την άτυχη γυναίκα χρειάστηκε η βοήθεια ιδιώτη δύτη, προκειμένου […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):