Κατάληψη αυτή την ώρα στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ από αστυνομικές δυνάμεις

conquest-greek-police-forces-newsfeast


conquest-greek-police-forces-newsfeast

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, οι συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, έκαναν πριν λίγη ώρα κατάληψη στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας) που βρίσκονται στην οδό Βερανζέρου 48, Αθήνα.

Η κατάληψη γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα εξυφαίνονται όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος του βιοτικού επιπέδου του ένστολου προσωπικού, με τελευταίο χτύπημα το PSI και το αναγκαστικό «κούρεμα» των ομολόγων του δημοσίου που έχει στην κατοχή του το ΤΕΑΠΑΣΑ.

  • Στο σημείο υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 70 (εβδομήντα) συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

src src src

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ivi-greece-juice-competition-newsfeast

Πρόλαβέ το! Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 κούτες με προϊόντα Ήβη

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) κούτες με προϊόντα της επιλογής σας από την Ήβη, της εταιρείας Pepsico. Τα προϊόντα της Ήβη περιλαμβάνουν αναψυκτικά, χυμούς και νερό! Διοργάνωση διαγωνισμού: Ήβη Ελλάς Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 (18:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like […]

Δείκτης Εξαθλίωσης: Στην 4η θέση η Ελλάδα – Πρώτη η Βενεζουέλα

«Εκτός συναγωνισμού» η κατάσταση στην χώρα του Μαδούρο – Χειρότερη από όλες τις ευρωπαϊκές η Ελλάδα, ακολουθείται από την Τουρκία και την Ισπανία. Την τέταρτη θέση διατηρεί η χώρα μας και φέτος στον πίνακα κατάταξης του Δείκτη Εξαθλίωσης που διαμορφώνει το πρακτορείο Bloomberg, βάσει του πληθωρισμού και των προοπτικών της ανεργίας.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):