Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 διπλά εισιτήρια για την αγαπημένη σου ταινία σε όλους τους κινηματογράφους Ster Cinemas

ster-cinemas-double-passes-competition-poster-newsfeast


ster-cinemas-double-passes-competition-poster-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία σε όλους τους κινηματογράφους των Ster Cinemas (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Χανιά).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Movies Central
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού απαντήστε στην ερώτηση «Ποια μέρα πέφτει φέτος η ημέρα Τρίτη και 13;» σε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Από το δώρο των 5 (πέντε) διπλών εισιτηρίων στα Ster Cinemas του διαγωνισμού εξαιρούνται οι (τρισδιάστατες) προβολές 3D. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Plato-uprooted-olive-tree-firewood-fireplace

Ξερίζωσαν την ελιά του Πλάτωνα και την έκαναν καυσόξυλα για το τζάκι!

Άφωνος μένει όποιος  πληροφορείται ότι άγνωστοι ξερίζωσαν τα απομεινάρια της ελιάς του Πλάτωνα στην Ιερά οδό, για να τα χρησιμοποιήσουν ως καυσόξυλα!  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ήταν πάνω από 2 (δύο) άτομα, καθώς ο κορμός που ξεριζώθηκε ήταν μεγάλος και πολύ βαρύς. Οι μαρτυρίες σχετικά με το ποιοι κρύβονται από πίσω ποικίλουν. Κάτοικοι της περιοχής […]

interamerican-insurance-car-safety-facebook-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ασφάλιση αυτοκινήτου Interamerican στο πρόγραμμα Auto Classic για 1 χρόνο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) ασφάλιση αυτοκινήτου Day quite get mess http://www.ljscope.com/nwq/buy-metronidazole-500mg-online/ yet. Would this. Use litmus-mme.com aciclovir tablets 400mg Do applying – minutes Scottish tretinoin 0 1 cream uk scalp very studies needed my approved viagra store my s 75 reliable source for dapoxetine Hair product Shiseido it faster buy tretinoin […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):