Διαγωνισμός για να Κερδίσεις τη ταμπλέτα Motorola Xoom με οθόνη 10,1″ HD widescreen

xoom-motorola-newsfeast


xoom-motorola-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την ταμπλέτα Motorola Xoom με οθόνη 10,1″ HD widescreen με διπύρηνο επεξεργαστή στα 1GB RAM για ταχύτατη λειτουργία σε multitasking καθώς και με Adobe Flash Player για απεριόριστη εμπειρία στο διαδίκτυο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Motorola Hellas
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη ταμπλέτα Motorola Xoom του διαγωνισμού επισκεφτείτε και κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

 Όροι συμμετοχής

Παρουσίαση του Motorola Xoom

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Xbox από το Smart Park

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια κονσόλα Xbox. Διοργάνωση διαγωνισμού: Smart Park (smartpark.com.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Anthony-gregg-cornel-cimpan-poker-wpt-parx-open-poker-classic

WPT Parx Open Poker Classic: Ξεκίνησε με τον Cornel Cimpan στην κορυφή αλλά τα κατάφερε ο Anthony Gregg

Δεν πέρασε μια ημέρα από την ολοκλήρωση της πρώτης στάσης του για την Season XI, στην Κύπρο και το World Poker Tour επανήλθε στην δράση, με την πρώτη στάση για την σεζόν σε Αμερικάνικο έδαφος. Το προσωπικό του WPT έφτασε χθες (11/08/2012) στο Parx Casino στο Bensalem της Pennsylvania, για το πρώτο τηλεοπτικό event της Season […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):