Δείτε πως οι Έλληνες καταστρεφονται μονοι τους χωρίς να το καταλάβουν!

Οι Έλληνες καταστρέφονται μόνοι τους και στηρίζουν τους μεγαλύτερους εχθρούς της πατρίδας τους σύμφωνα με το βίντεο που θα παρακολουθήσετε. Στο βίντεο γίνεται λόγος για την πολιτική ζωή του τόπου, το θέμα του μεταναστευτικού κύματος στη χώρα μας (χωρίς την απαραίτητη άδεια παραμονής) καθώς και τα μείζον θέματα εξωτερικής πολιτικής. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σημείο στο λεπτό 5:10 με 5:15 όπου αποκαλύπτεται ένα τεράστιο ψέμα σε σποτάκι πολιτικού κόμματος της Ελλάδας.

Η ψήφος είναι πιό δυνατή από την σφαίρα.
Με την σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου.
Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.
(Α.Λινκολν)

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Professor Georgios Babiniotis is Greek linguist and philologist

Μπαμπινιώτης: Το ελληνικό σχολείο είναι άχρηστο. Τα παιδιά που το τελειώνουν δεν θυμούνται τίποτα

Γεννήθηκα το 1939 στην πλατεία Κουμουνδούρου, το πιο σκληρό κέντρο της Αθήνας ανάμεσα στο Μεταξουργείο, το Θησείο και του Ψυρρή. Μια αξιοπρεπής και μικροαστική συνοικία στην οποία ζούσαν νοικοκυραίοι και εργαζόμενοι. Μια μετεμφυλιακή κοινωνία όπου όλοι προσπαθούσαμε για το καλύτερο. Απουσιάζει η ζώνη πολιτισμού από την εκπαίδευση. Οι μαθητές θα έπρεπε να έρχονται σε επαφή […]

Αρχαία Ελλάδα: Η δύναμη της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας | Μέρος 4ο

Στις μέρες μας όπου αμφισβητούνται ακόμα και τα αυτονόητα, έχει αρχίσει να ακούγεται η άποψη ότι δεν υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες γλώσσες, αλλά ότι όλες έχουν την ίδια αξία. Κάτι τέτοιο είναι απλά αδύνατον. Το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι κάτι πολύ απλό, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με κάτι τόσο πολύπλοκο όσο η γλώσσα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):