Ο Νοστράδαμος της πολιτική σκηνής της Ελλάδας τα γνώριζε όλα από το 1996! Δείτε το…

nostradamus-newsfeast

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε απόσπασμα από το 6ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε το 1996, και συγκεκριμένα από το λόγο ενός βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος αφού συμμετείχε στην επταμελή ομάδα που συνέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη στο Μόναχο της Γερμανίας τον Αύγουστο του 1974 αλλά τελικώς αποχώρησε λόγω σοβαρών πολιτικών διαφωνιών. Πρόκειται για τα «προφητικά» λόγια του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χαραλαμπίδη που μετά από τόσα χρόνια επιβεβαιώνουν την πολιτική του κρίση.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-contest-citta-dei-nicliani-hotel-competition-mani-greece

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα τριήμερο για δυο άτομα στο ξενοδοχείο Citta dei Nicliani στη Μάνη

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) τριήμερο για 2 (δύο) άτομα στο ξενοδοχείο Citta dei Nicliani, το ιστορικό πυργόσπιτο του 18ου αιώνα, στη Μάνη. Περιλαμβάνεται πλούσιο και σπιτικό πρωινό με φρέσκο ψωμί από τον τοπικό ξυλόφουρνο, σπιτικές μαρμελάδες και τα περίφημα μανιάτικα λαλάγγια. Διοργάνωση διαγωνισμού: Art Travel Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 16 […]

Τζίμης Πανούσης για Τσίπρα: «Το παλικάρι είναι προβληματικό»

O Τζίμης Πανούσης μίλησε για τις δυσκολίες μέσα στις συνθήκες κρίσης να μπορέσει ο δημιουργός της σάτιρας, να ξεκλειδώσει ανθρώπους που βιώνουν την απόλυτη καταβύθιση ατομικά και κοινωνικά. Στη συνέχεια σημείωσε: Το παλικάρι είναι προβληματικό, δεν πάει καλά το παιδί!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):