Βόρεια Κορέα: Εκτοξεύει 4 πυραύλους προς Ιαπωνία και προειδοποιεί τον Donald Trump για παγκόσμια σύρραξη!

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα το πρωί, στην εκτόξευση τεσσάρων πυραύλων με τροχιά προς την βορειοδυτική θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας, σύμφωνα με στρατιωτικούς αξιωματούχους τόσο της Νότιας Κορέας, όσο και της Ιαπωνίας.

North Korea firing four missiles Japan warns Law Trump global conflict

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα το πρωί, στην εκτόξευση τεσσάρων πυραύλων με τροχιά προς την βορειοδυτική θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας, σύμφωνα με στρατιωτικούς αξιωματούχους τόσο της Νότιας Κορέας, όσο και της Ιαπωνίας.

Προειδοποίηση Βόρειας Κορέας

Οι εκτοξεύσεις αυτές, που ενδέχεται να συμπεριέλαβαν περισσότερους από τέσσερις πυραύλους, έγιναν, ημέρες μετά την προειδοποίηση της Βόρειας Κορέας για αντίποινα, αναφορικά με τη διεξαγωγή κοινών στρατιωτικών ασκήσεων μεταξύ της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ, τις οποίες η Πιονγιάνγκ θεωρεί ως προετοιμασία για πόλεμο.

Βαλλιστικοί διηπειρωτικοί πύραυλοι – ICBM

Σύμφωνα με τη Σεούλ, οι πύραυλοι δεν επιβεβαιώνεται ότι είχαν χαρακτηριστικά βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων (ICBM), οι οποίοι θα μπορούσαν να απειλήσουν τις ΗΠΑ, ενώ η πτήση τους, κάλυψε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων, φτάνοντας σε ύψος 260 χιλιομέτρων.

Οι πύραυλοι κατέπεσαν σε απόσταση 300 χιλιομέτρων στη θαλάσσια περιοχή της βορειοδυτικής ακτής της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας στο Τόκιο.

Τρεις από τους τέσσερις πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από τη Βόρεια Κορέα, κατέπεσαν εντός της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης της Ιαπωνίας σε απόσταση 300-350 χιλιομέτρων από τη χερσόνησο Όγκα, στη νομαρχία Ακίτα.

Οι ΗΠΑ δεν βλέπουν -μέχρι στιγμής- ενδείξεις ότι η Βόρεια Κορέα προχώρησε σε δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου κατά την τελευταία εκτόξευση πυραύλων, σύμφωνα με δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων στο Reuters.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Μαθητής λυκείου στο νοσοκομείο από αλκοόλ

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Αμφιλοχία με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του να αφορά έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ειδικότερα, ο 16χρονος γιος του, βραδινές ώρες Σαββάτου, ξημερώματα Κυριακής, όντας στην κατάληψη του ΓΕΛ Αμφιλοχίας κατανάλωσε ποσότητα αλκοολούχων ποτών, τα οποία και οδήγησαν στην διακομιδή του για νοσηλεία στο […]

Greece heavy Snow newsfeast

Μήδεια: Τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη χιονισμένη Ελλάδα

Στα λευκά έχει ντυθεί κυρίως η Βόρεια και κεντρική Ελλάδα εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας «Μήδειας», η οποία αναμένεται να σαρώσει κι άλλες περιφέρειες της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής δεν εντοπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας. Η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε επαγρύπνηση εξαιτίας του χιονιά, ενώ μηχανήματα των δήμων σαρώνουν τις περιοχές με πυκνή χιονόπτωση προκειμένου […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):