Νέες παραβιάσεις από οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφη

Έξι τουρκικά αεροσκάφη, πέταξαν σε σχηματισμό πάνω από το Βορειοανατολικό Αιγαίο, τα δύο εκ των οποίων ήταν οπλισμένα, παραβιάζοντας τον ελληνικό εναέριο χώρο την Καθαρά Δευτέρα!

Έξι τουρκικά αεροσκάφη, τα δύο εκ των οποίων ήταν οπλισμένα, παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο την Καθαρά Δευτέρα.

Τα έξι αεροσκάφη πέταξαν σε σχηματισμό πάνω από το Βορειοανατολικό Αιγαίο, παραβιάζοντας 4 φορές τον εναέριο χώρο της Ελλάδας, ενώ καταγράφηκαν και 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών.

Τα τουρκικά μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες από ελληνικά αεροσκάφη.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

greek-guerilla-name-streets-skopje

ΝΑΤΟ προς Σκόπια: «Συμμορφωθείτε με τις διεθνείς συμβάσεις»

Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ σε δήλωση του για την ΠΓΔΜ καλεί όλα τα κόμματα να είναι εγκρατή στις δηλώσεις και τις πράξεις τους και να λάβουν αποφάσεις για το καλό όλων των πολιτών και να συμμορφωθούν πλήρως με τις δεσμεύσεις που πηγάζουν από τη Συμφωνία Przino, ως το πλαίσιο για την ανοικοδόμηση μιας βιώσιμης λύσης στην πολιτική κρίση.

mango-perfume-lady-rebel-beauty-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 ανοιξιάτικα αρώματα Mango Lady Rebel

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) ανοιξιάτικα αρώματα Mango Lady Rebel, με υπέροχες νότες από ανανά, άγρια φράουλα, μέντα, ζάχαρη και βανίλια, για να χαρίσουν μεθυστικό άρωμα στο κορμί σας! Διοργάνωση διαγωνισμού: Beauty blog Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):