Διαγωνισμός Home Markt με δώρο ένα διπλό κρεβάτι Maddison

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό Home Markt και κερδίστε, εντελώς δωρεάν ένα διπλό κρεβάτι Maddison.

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό, ένα διπλό κρεβάτι Maddison.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Home Markt
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Διπλό κρεβάτι Maddison

Λεπτομέρειες κρεβατιού

Μοντέρνο διπλό κρεβάτι από την νέα σειρά «MADDISON», σε καφέ απόχρωση σε συνδυασμό με εκρού πατίνι. Τα χαρακτηριστικά νερά του ξύλου δίνει σε κάθε έπιπλο ένα μοναδικό χαρακτήρα. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται και οι τάβλες στήριξης του στρώματος.

Ανανεώστε την κρεβατοκαμαρά σας δίνοντας μια νότα από το παρελθόν αλλά με την αισθητική του μοντέρνου και υιοθετήστε ένα διαχρονικό έπιπλο στον χώρο σας.

  • Διάσταση στρώματος: 150×192 εκ.
  • Εξωτερικές διαστάσεις:160χ198
  • Υψος απο το κεφαλάρι:120εκ
  • Υψος απο το πίσω μέρος:30εκ

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κέρδισε ένα Tablet 8 ιντσών με λειτουργικό σύστημα Android αφήνοντας μόνο ένα σχόλιο

Διαγωνισμός:  Κέρδισε ένα tablet bitmore Tab88 με οθόνη 8 ιντσών και λειτουργικό σύστημα Android 2,3, αναβαθμίσιμο σε Ice Cream Sandwich, προσφορά της εταιρείας Forthnet. Διοργάνωση διαγωνισμού: DigitalLife Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 ( 24:00 ) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος Bitmore Tab88 – Τεχνικά χαρακτηριστικά Οθόνη: 8 ίντσες TFT/LCD, capacitive multitouch, 800×600 pixels Επεξεργαστής: Rockchip 2918, […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στο Ξυλόκαστρο από την Χρυσή Ευκαιρία

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος) με 2 πολυτελείς διανυκτερεύσεις με πρωινό, για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Le Convivial Luxury Suites & Spa στο Ξυλόκαστρο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε. (xe.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):