Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση! Η αποκάλυψη της ηθοποιού – Πώς είχε αντιδράσει; Στις πρόβες της παράστασης «Ολεάννα» στο θέατρο «Olvio» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» την Κατερίνα Παπουτσάκη και μας αποκάλυψε τα πάντα!

nicole-minettiparliament-mps-naked-milan

Katerina Papoutsakis sexual harassment

Στις πρόβες της παράστασης «Ολεάννα» στο θέατρο «Olvio» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» την Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός υποδύεται μία νεαρή φοιτήτρια που δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή της.

Η αποκάλυψη της ηθοποιού – Πώς είχε αντιδράσει;

Στην προσωπική της ζωή έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση; «Ναι, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Με έναν τρόπο ναι, όχι τραγικές καταστάσεις. Μια μορφή ελαφριάς σεξουαλικής παρενόχλησης την οποία την αντιπαρήλθα και μια χαρά τα κατάφερα παρόλο που ήμουν μικρούλα», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και πρόσθεσε: «Δεν το ανέφερα σε κανέναν, απλώς προστάτευσα τον εαυτό μου και τέλειωσε εκεί. Ήμουν μικρή και δεν ήθελα να δώσω έκταση».

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

money laundering-euro-greece-officials-newsfeast

Αλέξης Γεωργούλης «Ως ευρωβουλευτής παίρνω 25.000€ το μήνα όχι 20.000»

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει. Την υποκριτική, την ευρωβουλή και τελευταία την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Joker» στο Open. Μάλιστα ο ηθοποιός διευκρίνισε πως η αμοιβή του το μήνα ανέρχεται στα 25.000 ευρώ και όχι στα 20.000. Μάλιστα είπε πως αν δεν ξοδευτούν όλα αυτά τα χρήματα θα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):