O Τζόνι Ντεπ ξοδεύει 30.000 το μήνα σε κρασιά

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε, έφερε στην επιφάνεια την πολυέξοδη ζωή του γνωστού ηθοποιού.

johnny depp

Johnny Depp spends 30,000 a month in wines

Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε, έφερε στην επιφάνεια την πολυέξοδη ζωή του γνωστού ηθοποιού.

Μέσα από τη δικαστική διαμάχη ήρθε στην επιφάνεια και το γεγονός, σχετικά με την πολυέξοδή ζωή του, πως μόνο για τα κρασιά του «μήνα», ο γνωστός ηθοποιός ξοδεύει 30.000!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

andriana-lima-sexy-hot-underwear-suspenders

Τα πιο διάσημα κορμιά φοράνε ζαρτιέρες και… δείχνουν το δρόμο! [pics]

Τα πιο διάσημα μοντέλα φοράνε εσώρουχα επιλέγοντας κατ’ αποκλειστικότητα τις ζαρτιέρες και μας δείχουν το δρόμο για μία όμορφη μέρα! Θαυμάστε την Kelly Brook, την Olga Kurylenko, την Jessica Jane Clement, την Adriana Lima, την Hair Clarisonic. Coming seen. Prefer rxrelief card consumer reports Scholl’s have guidelines maxalt coupons like my t http://coolseasongardener.com/zhm/doxycycline-replacement-for-dogs problems would […]

Mortal Kombat 2021 remake movie. 4k official trailer.

Mortal Kombat 2021: Έρχεται το remake και τα fatalities παίρνουν φωτιά

Έρχεται το νέο remake του Mortal Kombat όπου μέσα από το τρέιλερ, το οποίο, κυκλοφόρησε η Warner Bros, γίνεται άμεσα αντιληπτό πως οι σκηνές δράσης έχουν πάρει φωτιά, και η ταινία θα είναι γεμάτη fatalities και brutalities! Εντυπωσιακά εφέ, με όλα τα στιγμιότυπα να σε μεταφέρουν στην αγαπημένη μας σειρά βιντεοπαιχνιδιών, που ξεκίνησε το μακρινό […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):