Έρευνα για νεράιδες στα Έρια Ευβοίας καταγράφει περίεργα φαινόμενα [video]

Η ομάδα των Ghosthunters (Paranormal Research Crew) μας έστειλε ένα νέο βίντεο της. Αυτή τη φορά κάνει έρευνα στα Έρια Ευβοίας και σκαλίζοντας με ρεαλιστικό τρόπο τον μύθο για νεράιδες, καταγράφει περίεργα φαινόμενα.
Mε μεγάλες αλλαγές στη θερμοκρασία καθώς και στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Δείτε το βίντεο !!!

Πρόκειται για μια ερευνητική ομάδα που ασχολείται με το μεταφυσικό, ερευνούν μέρη που παρατηρούνται περίεργα φαινόμενα ή ακούγονται ιστορίες για μεταφυσικές δραστηριότητες.

Χρησιμοποιούν ειδικό εξοπλισμό για την καταγραφή περίεργων φαινομένων. Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για όλους εσάς που ασχολείστε με τον τομέα του μεταφυσικού και γενικά για όσους σας αρέσει η περιπέτεια και θέλετε να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

prince-oliver-towel-cosmetics-t-shirt-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 πετσέτες, 5 Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 T-shirts από τα Prince Oliver

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) πετσέτες, 5 (πέντε) Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 (έξι) T-shirts (2 σε κάθε μέγεθος), προσφοράς από τα καταστήματα Prince Oliver. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ntynomai Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, αφήστε το σχόλιό σας, λέγοντας ποιο […]

doodle-4-google-greece-winner

Doodle 4 Google: Η Ελλάδα μου, ήλιος και Θάλασσα

 Το σημερινό doodle της Google είναι ζωγραφισμένο από τον μαθητή του 2ου δημοτικού σχολείου του Λιτοχώρου Πιερίας, Αστέριο Ρέυνικ, ο οποίος κέρδισε τον διαγωνισμό «Doodle 4 Google» που είχε ως κεντρικό θέμα την άποψη των μαθητών για την Ελλάδα, μέσα από τα δικά τους μάτια. Η θάλασσα, ο ήλιος, ένα καραβάκι, η ελληνική σημαία […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):