Adele: Αυτό είναι το πολυτελές, νέο σπίτι της στην Καλιφόρνια!

Adele luxury new home California

Μετά το «χρυσό» συμβόλαιο των 116 εκατομμυρίων ευρώ που υπέγραψε με τη δισκογραφική της, η Adele δικαιούται να επενδύσει ένα ελάχιστο μέρος των χρημάτων της στο να αγοράσει ένα σπίτι! Και πού θα διάλεγε να το πάρει; Κοντά στα σπίτια διασήμων στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια!

Η Adele ήδη έχει ένα πολυτελέστατο σπίτι στην Αγγλία αλλά όπως ακουγόταν εδώ και καιρό έψαχνε να βρει σπίτι και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τελικά σύμφωνα με το TMZ η συμφωνία έκλεισε και η Adele θα μετακομίσει δίπλα στη Jennifer Lawrence, Mila Kunis και Ashton Kutcher.

Μάλιστα οι φήμες λένε ότι έκανε και παζάρια και αντί για 9,9 εκατομμύρια δολάρια τελικά έδωσε 9,5 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει την έπαυλη.

Adele luxury new home California
Η Adele αναμένεται να μετακομίσει στο νέο της σπίτι μετά το τέλος της περιοδείας της. Έτσι θα είναι με το ένα πόδι στην Αμερική και με το άλλο στην πατρίδα της, την Αγγλία.
Adele luxury new home California
Το κομψό οίκημα έχει 4 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια και φυσικά πισίνα καθώς και δεντρόσπιτο, που μάλλον θα αρέσει στο γιο της.
Adele luxury new home California

Διαθέτει μεγάλους, ανοιχτούς χώρους όπως το σαλόνι, η κουζίνα και η τραπεζαρία που είναι ενιαία.

Adele luxury new home California
Το ύφος του σπιτιού θυμίζει έντονα βρετανική κατοικία, έτσι, για να μη νιώθει νοσταλγία η τραγουδίστρια!
Μια όαση ξεκούρασης είναι ο χώρος της πισίνας με ένα σκιερό περίπτερο και τζακούζι!

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-contest-hp-pavilion-g6-2160-quest-pizza-fan-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις Δωρεάν ένα laptop HP Pavilion G6-2160

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (έναν) φορητό υπολογιστή (laptop) HP Pavilion g6-2160 ev, με κομψό φινίρισμα εξωτερικά και ισχυρά χαρακτηριστικά στο εσωτερικό. Διοργάνωση διαγωνισμού: Pizza Fan, HP Shop, Quest Online Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού από αυτήν τη σελίδα!   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Pizza […]

factory-outlet-folli-follie-valentines-day-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσετε ένα υπέροχο δαχτυλίδι Folli Follie από τα Factory Outlet

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) υπέροχο δαχτυλίδι Folli Follie, από τα Factory Outlet. Διοργάνωση διαγωνισμού: Factory Outlet Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας share αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Factory Outlet και κερδισε δώρο ένα υπέροχο δαχτυλίδι Folli Follie.   Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):