Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 κινητα Samsung Galaxy Ace και 10 κορνίζες με την καρικατούρα σας

samsung-galaxy-ace-smartphone-competition

samsung-galaxy-ace-smartphone-competition
Διαγωνισμός:
  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) smartphone Samsung Galaxy Ace με οθόνη 3.5″ (ίντσες), κάμερα 5 megapixel και ραδιόφωνο με RDS και 10 (δέκα) κορνίζες με την καρικατούρα σας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Samsung mobile Greece
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 (14:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Samsung και κερδισε δωρο το smartphone Samsung Galaxy Ace, και 10 (δέκα) κορνίζες με την καρικατούρα σας

  • Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας των 10 (δέκα) πιο αστείων καρικατούρων, ο διαγωνιζόμενος κάθε μίας από τις 3 (τρεις ) καρικατούρες φωτογραφιών που θα έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα «Likes» κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, θα κερδίσει 1 (ένα) Samsung Galaxy Ace και 1 (μία) κορνίζα με την καρικατούρα του, ενώ ο διαγωνιζόμενος κάθε μίας από τις υπόλοιπες  7 (επτά) καρικατούρες φωτογραφιών θα κερδίσει 1 (μία) κορνίζα με την καρικατούρα του.


Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αρχαία Ελλάδα: Ποιοι χαρακτηρίζονταν «δίκαιοι φόνοι» στην αρχαιότητα;

Μπορεί κάποιοι να μυκτηρίζουν τον χριστιανισμό για τη θέση του απέναντι στη μοιχεία, αλλά στην αρχαιότητα ακόμη και ο φόνος για λόγους μοιχείας θεωρείτο. . .δίκαιος φόνος! Ας διαβάσουμε, λοιπόν, πώς αντιμετώπιζαν οι αρχαίοι Έλληνες την μοιχεία και πώς την τιμωρούσαν!

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ακόμη 2 καινούργια iPad2 ψηφίζοντας το Τop retro video

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) καινούργια iPad 2, τη νέα ταμπλέτα της Apple, που προκηρύσσεται με τίτλο διαγωνισμού «Δες το Top 10 των πιο retro videos, ψήφισε και κέρδισε». Διοργάνωση διαγωνισμού: Dentyne Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα της εταιρείας Apple, το iPad2 κάντε Like […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):