Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 σετ σκουλαρίκια με τυρκουάζ χάντρα από το Fashion Crack

fashion-crack-drop-earrings-bead-competition


fashion-crack-drop-earrings-bead-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) σετ σκουλαρίκια κατασκευασμένα από δερμάτινο κορδόνι με τυρκουάζ χάντρα από το Fashion Crack!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Thatslife
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Δευτέρα 14 Μαΐου  2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το σετ σκουλαρίκια κάντε Like σε αυτήν την σελίδα και αφήστε  το σχόλιό σας.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Thats life και κερδισε 3 (τρία) σετ σκουλαρίκια, με συνολικό μήκος για κάθε σκουλαρίκι τα 10,50 εκατοστά.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

sensai-deluxe-beauty-case-elle-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία κασετίνα ομορφιάς Sensai Deluxe Beauty Case αξίας 1.350 €

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) κασετίνα ομορφιάς Sensai Deluxe Beauty Case αξίας 1.350 € (ευρώ), από την εταιρεία Sensai by Kanebo. Διοργάνωση διαγωνισμού: Pegasus Magazines Publications Α.Ε. (Elle.gr). Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Pegasus magazine και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού. […]

Αρχαία Ελλάδα: «Η βυθισμένη Ατλαντίδα» της Επιδαύρου [video]

Τοίχοι, θεμελιώσεις κτηρίων, αμφορείς πελωρίων διαστάσεων και τμήματα πλακόστρωτων βρίσκονται βυθισμένα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βουτήξτε στην καθηλωτική «Βυθισμένη Πολιτεία», την «Ατλαντίδα» της Αργολίδας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ακτή της αρχαίας Επιδαύρου.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):